Badorkestern (0-10 år)

Badorkestern är en miniorkester bestående av Micaela Gustafsson sång, Amanda Fritzén dragspel och Mikael Lönnbjer  slagverk.  Vi kommer och spelar där ni badar. Det kan vara i en plaskdamm, i en simhall eller vid en badplats.

Orkestern bjuder på en stämningsfull och rolig repertoar med låtar ur den svenska visskatten på temat vatten. Konserten är full av infall och interaktiva moment mellan musikerna på scenen och barnen i vattnet. Var beredda på diverse trix och krumbukter! Man kan såklart också avnjuta konserten från torra land. Annars lovar vi en härligt blöt tillställning med maximerad sommarkänsla för både stora och små!

Programmet produceras med kulturstöd från Stockholms stad och ingår utbudet med Kulanpremie. Registrera din bokning för att ta del av Kulanpremien här

Kulanpremien gäller för förskolor och skolor i Stockholms stad. Kontakta kulan@stockholm.se för att anmäla dig som användare eller om du behöver hjälp.

Idé, koncept och produktion: Micaela Gustafsson. Kostym: Sara Kander (randig baddräkt) och Karina Süptitz (svart och röd baddräkt efter Sara Kanders modell). Scenografi & Foto: Karina Süptitz. Ljudteknik: Micaela Gustafsson och Kundali Björkum Löfstrand.

Tack till Pantomimteatern för lån av randig baddräkt och röd badmössa samt viss ljudteknisk utrustning!