Föreställningar

Föreställningar, 0-3 år:

Konsäärt (1-3 år)

Konsäärt är en rolig konsert-du-luxe-upplevelse specialanpassad för att passa de allra yngsta i vårt samhälle. 

Filt & Kudde (1-3 år)

Barnen får möta Micaela som har med sig sin egen filt och kudde. Nu är det nämligen dags för henne att vila en stund, men det blir inte riktigt så… då kan vi ändra

Bää muu nöff (1-3 år)

Det här är en sångshow om vanliga svenska lantdjur som är anpassad att spelas utomhus i alla slags väder.  Om kreatur, fän och kritter som dansar sjunger, sprätter och spritter!

Hallå i lådan
(6 mån-2 år)

Hallå i lådan är en minimal musikal på 15 minuter som riktar sig till de allra allra minsta barnen.

Föreställningar, övriga åldrar:

SMÅPUNK (3-5 år)

En konsert med punkig attityd för 3-5 åringar baserad på musiken från Trotspdden, SR Barnradion. Bokas via MTA production. 

En familjekonsert med ”Feel good känsla” humor och igenkänning

Badjazz (0-10 år)

En blöt musikakt med clowning blåsorkester. Fyra något bedagade blåsare dyker upp och river av en konsert full av upptåg och billiga trix. Spelas med fördel vid en plaskdamm

Mekaniska orkestern
(fr 4 år)

1920-tal. En mekanisk dockdjursorkester. En hopplös passopp. Plötslig som genom ett trollslag befinner de sig 100 år senare. Och möter ett gäng barn av idag. Här gäller det att finna sig i situationen. The show must go on…

Speldosan (3-7 år)

Speldosan är en musikföreställning i litet format som baseras på min barnskiva  ”Barnlåtar i am och C”. Jag dyker upp som olika roliga karaktärer – likt gubben i lådan – ur en stor speldosa.

Badorkestern (0-10 år)

Orkestern bjuder på en stämningsfull och rolig repertoar med låtar ur den svenska visskatten på temat vatten. Konserten är full av infall och interaktiva moment mellan musikerna på scenen och barnen i vattnet.

Undra sa flundra (3-8 år)

Här sjunger Micaela Gustafsson nyskrivna låtar uppbackad av Mikael Lönnbjers marimba-baserade 1-manna-orkester. Vi utlovar galen info om blöta djur, mycket interaktivitet, rörelse, många rim och vilda associationer!

Pausade föreställningar:

Tokigt (1-3 år)

Barnen får möta Micaela som förvandlar sig till olika djur genom sång, musik och mycket humor. Och alla får sjunga med.

Bebispodden Live
(0-2 år)

Micaela Gustafsson framför musikaliska godbitar från Barnradions Bebispodden tillsammans med Jeanette Eriksson på fiol, Agnes Persson på gitarr och Mikael Lönnbjer på slagverk. Lek, interaktion och mycket musik.