hösten är i full gång

Höstterminen rivstartade nån gång här i augusti och sen dess har det varit full rulle. Först en slags nypremiär på Mekaniska orkestern. Och sen har Badorkestern varit i farten och Speldosan, Hallå i lådan och Bää muu nöff likaså. Jag har också gjort en dream come true spelning på Musikaliska med Konsäärt, himla roligt och nu på torsdag nu den 23/9 blir det premiär på Bebispodde Liveakt. Ännu ett uppskjutet projekt som äntligen ska få sätta igång!

Framöver har jag många förskole-spelningar både utomhus och inomhus. Jag vet även att det repas febrilt inför TegelJazz-konserten på Tegelscenen den 21/10 där 8 av mina nyskrivna barnjazzlåtar ska få se dagens ljus, mycket spännande.

More to come…

Bebispodden Live med mig, Jeanette Eriksson, Agnes Persson och Mikael Lönnbjer. Foto Anna Svensson Kundromichalis.