Några månader i Farsta

Den här skivan avslutar projektet Månadssånger. Under ett års tid har barn från olika familjedaghem och förskolor i stadsdelen Farsta skickat ord till mig varje månad. Jag har sedan utifrån dessa ord skrivit en månadssång och skickat tillbaka den till barnen. Här är några av låtarna samlade. Mer info om projektet

Medverkande

Sång: Micaela, Edith & Vidar Gustafsson, Familjedaghemmet i ur och skur Näverhatten, Förskolan Morkullan samt Li Jonasson.

Steppande vårskor: Susana Municio.

Arrangemang, musikproduktion och övriga instrument: Olof Andersson.

Text & musik, mixning, redigering: Micaela Gustafsson.

Mastring: Peter In de Betou.

Omslagsbilder från Förskolan Växthuset avd Blåsippan,

Layout: www.kobolddesign.com

Tusen tack till alla barn som skickat ord till mig och tusen tack till alla pedagoger som hjälpt till från familjedaghemmen Näverhatten, Knallen, Cherstin Roséns, Vivian Hultmans, Puzzlet, Småtrollen och på förskolorna  Sagoskogen avd Mattisborgen, Morkullan avd Påfågeln, Växthuset avd Blåsippan, Murgrönan, Lagunen avd Bläckfisken, Holmen, Lilla Skogen avd Kantarellen, Regnbågen, Trollgården, Samsö avd Fyren och Sagobacken.

Tack tack även till AB Stockholmshem som bekostat pressningen av denna cd och till Hélène Appeltofft. Och stort tack till Farsta Stadsdelsförvaltning med Marie Ehrenbåge i spetsen samt tack till Anna Östlund på Kulturskolan. Och ett extra litet tack till Mascha Feuerstein. Och till Olof! Och såklart till Edith och Vidar och övriga medverkande.

mic-s203, Micaela Gustafsson/Plonk records 2016

Inspelad i Studio Plonk, Hökarängen